управление на фейсбук страници

Управление на Фейсбук страницата ви?

Управление на Фейсбук страници?

С осъзнаването на ползите и огромните възможности, който фейсбук като среда предоставя на бизнеса не е чудно, че все повече фирми, занимаващи се със seo и маркетинг включват към услугите си и управление на фейсбук страници. Това важи и за другите социални мрежи, но с особена сила за Фейсбук, поне на нашата географска територия това са тенденциите за момента.

Ние в Yellow Chick Studio също не изоставаме от тенденциите на тази нова бизнес ниша и предлагаме управление на фейсбук страници за нашите клиенти.

За всички, които са се спрели на варианта фейсбук поддръжката да се осъществява от външна фирма, ще се постараем да дадем няколко съвета и насоки:

  1. Когато искате оферта, поискайте към нея да бъдат приложени няколко тематични с вашия бизнес постове, за да прецените дали стиловите ви предпочитания съвпадат с тези на фирмата, която сте си избрали. Това е добър вариант да видите и грамотността на постовете, които все пак ще представляват вашия бизнес.
  2. Поискайте подробна оферта, която да включва разяснение какво точно получавате срещу месечния си абонамент.
  3. Обикновено комуникацията с клиентите във фейсбук също се поема от поддържащата фирма (когато не се отнася до приемане на поръчки), така че можете да изпратите своеобразен казус за проблем с клиент и да питате как биха реагирали и отговорили от фирмата за поддръжка на страницата ви.
  4. Изискайте тестови период (например 1 месец), след който да прецените дали искате или не да сключите договора за поддръжка, тъй като обикновено този тип договори се сключват за по няколко месеца напред.
  5. Имайте предвид, че обещания от рода на 400-500 лайка на страницата на месец са нереалистични. Можете да ги получите, но като платени лайкове, а не реални. Ако такива ви бъдат обещавани трябва да бъде обосновано с каква цел – обикновено до този подход се прибягва при съвсем нови страници с цел имидж. Във всеки случай трябва да ви бъде обяснена избраната стратегия и да сте наясно какво плащате и какво получавате.

 

В следващите статии, които ще публикуваме ще информация и материали в помощ на всички, решили да поддържат страниците си сами.

Ако желаете да поискате оферта от нас, можете да се свържете тук:Контакт

Ако желаете да разгледате някои от най-популярните ни пакети за поддръжка на фейсбук страници, можете да го направите тук: Пакети