Фейсбук поддръжка

Поддръжка на фейсбук страници

Щом сте стигнали до статията за „Поддръжка на фейсбук страници“, значи не е необходимо да обясняваме колко важно е да имате фейсбук страница за вашия бизнес и колко важно е тя да бъде добре поддържана.

Факт е, че в днешни дни (само за разлика от преди 5-6 години) в голям процент от случаите собственика на малък бизнес първо пристъпва към фейсбук бизнес страница и едва когато бизнеса се развие повече -пристъпва към направата на уеб сайт, който да придаде повече тежест и сериозност пред клиентите.

Ако бизнесът ви е на такъв етап, че е по-добре собственикът да се занимава със стратегическото му управление и да остави маркетинга в ръцете на маркетинг специалистите, можете да се възползвате от нашата услуга за поддръжка на фейсбук страници или други социални мрежи.

Нашите най-популярни пакети можете да разгледате на страница „Поддръжка“

Поддръжка на фейсбук страници

Ако поддръжката на фейсбук страницата ви доставя голямо удоволствие, от което не искате да се лишите, предоставяйки друг да се грижи за поддръжката на фейсбук страницата ви, запознайте се с най-често срещанитемаркетинг грешки, които да избягвате

  1. Грешка: Да се избере личностен профил вместо бизнес страница за развиване на вашия бизнес/бранд
  2. Грешка: Фейсбук страницата да е фокусирана единствено въхру продажбите без да споделя интересно и полезно съдържание за феновете.
  3. Грешка: Недостатъчно добра снимка за корицата или профилната снимка
  4. Грешка: Неизползване на фейсбук потенциала за комуникация с потребителите/феновете или просто казано забраняване на коментарите
  5. Грешка: Да не бъдат поставени ясни и измерими цели за фейсбук страницата